Turridning

Tölt 1.0 – 2.0

Från 650:- / pers.

Från 1 timma.

Här bjuder vi på en härlig tur i blandad natur. Upplev vår fantastiska skog på härliga islandshästar. Turen anpassas efter ridvana.

För Tölt 2.0 lägger vi på en extra halvtimme och håller ett högre tempo. Tidigare ridkunskap krävs för att maximera stunden på hästryggen.

Lägg till fika för 75:-/ pers.

Morgondoppet

Från 850:- / pers.

Cirka 2 timmar inklusive frukost.

Arla morgontur 1.0 – 2.0

Från 795:- / pers.

Här träffas vi i stallet vid 07.00 för att fånga morgonens fina timmar. Vi pausar i skogen och fikar med nybakade frallor och nybryggt kaffe. Du bestämmer tiden… Från 1 timma och uppåt…

Ljungslätt grillning 1.0

Från 850:- / pers.

Här rider vi en tur på 1,5 timmar. Pausar vid våran fantastiska grillplats Ljungslätt. Här serveras det hamburgare & dricka innan turen fortsätter.

1-5 personer 895:-/pers.

5-10 personer 850:-/pers.

Enbart mat 200:-/pers.

Möhippa/födelsedagsfirande/Tapas

Från 890:- / pers.

Nog med lyx kan man inte få.

Här har du möjligheten att fira din födelsedag, student, möhippa eller varför inte morsdag ihop med dina nära & kära. Vi erbjuder förstklassig lokal, jaktstugan, där vi dukar upp till fest alternativt på önskad plats i skogen. Förslag finns.

Nybörjarritt

550:- / pers.

Här har även du utan tidigare ridvana möjligheten att testa på det mest fantastiska. Vi börjar på våran ridbana där du får lära dig behärska hästen i skritt. Lär dig start, stopp och svänga innan vi beger oss ut på en skrittrunda i skogen. Turen allt som allt tar ca 1 timma.

Testa på islandshäst

295:- / pers.

30 minuter.

Här erbjuder vi dig att testa på islandshäst utan tidigare kunskap av hästar. 30 minuter i paddocken och vi går med dig.

Designa din egen tur

Turerna ovan är våra mest populära, men varför inte komma med egna förslag! Vill du rida längre, kortare, fika, bada eller liknande så är vi öppna för förslag.